Succes verliest in harde wedstrijd

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Succes speelde in deze wedstrijd met bijna dezelfde opstelling als vorige week. Robin Meilink was afwezig met een blessure en Stef de Koning verving hem. Teamsport Alkmaar 1 is de koploper in de KNVB 1e klasse.

Teamsport Alkmaar begon gelijk voortvarend aan de wedstrijd. Ze speelden erg snel en zette goed druk. Veel werd de oud eredivisie speler Hofman gezocht. Na 5 minuten stond Succes met 0-2 achter. Coach R. de Bie van Succes wijzigde de speltactiek. Succes ging gelijk hoog druk zetten. Dit pakte beter uit en na enkele minuten konden ze iets terug doen. Pieter Mulder scoorde de 1-2. Na een gelukkige klutsbal wist Teamsport Alkmaar toch weer te scoren, 1-3. Even later werd het ook nog 1-4. Vlak voor rust scoorde Bart de Kleine na een mooie aanval 2-4.

De 2e helft kende hetzelfde spelbeeld. Succes bleef hoog druk zetten. Dit resulteerde in een aantal goede kansen. Succes had pech in de afronding. De wedstrijd werd op het randje van het toelaatbare gespeeld. Er werd 2 keer een man van Teamsport Alkmaar uit het veld gestuurd met geel. Succes speelde dit slecht uit en er werd niet gescoord.

Ook team sport Alkmaar kon niet profiteren van een man meer situatie. Het breekpunt van de wedstrijd was dat er een overtreding op Bart de Kleine niet werd bestraft. Uit die actie wist Teamsport Alkmaar te scoren, 2-5. De wedstrijd was gespeeld. Een minuut voor tijd wisten ze nog 1 keer te scoren, 2-6. Op basis van het getoonde spel was een gelijk spel verdiend geweest. De eindstand was 2-6. Dhr. Bos floot een goede wedstrijd. Volgende week speelt Succes/De Kasteleen 1 tegen FC Pellor 1.

De opstelling: S. Doesburg(Doel), Youri Jansma, Stan de Koning, Stef de Koning,(allen achter) P. Mulder, M. Hoekstra, B. de Kleine(allen voor). Coach R. de Bie. Afwezig: R. Meilink.

Foto: aangeleverd

advertentie