Succes trakteert Texel op flinke nederlaag

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Zaalvoetbalvereniging Succes speelde in deze wedstrijd met een gewijzigde opstelling ten opzichte van vorige week. Robin Meilink is nog steeds geblesseerd. Jop van den Esschert en Youri Jansma waren op vakantie. Toine Bugel maakte zijn debuut voor Succes 1. Texel’94 3 was vorig seizoen ook gepromoveerd naar de 1e klasse.

De wedstrijd begon rustig. Succes kreeg al snel de overhand. Het leverde al gelijk een aantal goede momenten op. Na een assist van Pieter Mulder scoorde Bart de Kleine op hele fraaie wijze achter zijn stand been langs de 1-0. Al gauw volgde een mooi actie van de debutant van Succes 3 Toine Bugel. Zijn voorzet werd binnen gegleden door een speler van Texel, 2-0. Verdedigend stond Succes erg goed. Het speelde zeer compact en er was geen doorkomen aan voor Texel. Na een goede actie van Maikel Hoekstra scoorde Toine Bugel in de laatste seconden voor rust de 3-0.

De 2e helft kende hetzelfde spelbeeld. Succes ging rustig door met gedoseerd aanvallen en bleef verdedigend makkelijk op de been. Na een geweldige een twee van Maikel Hoekstra met Bart de Kleine scoorde Maikel, 4-0.

Texel kreeg kort achter elkaar twee vrije trappen dichtbij het doel van Succes. Sandor Doesburg wist beide keren de bal te pareren. Verder kreeg Texel nog één kans, maar ook die was voor de keeper van Succes. Na een aanval met Toine Bugel, wist Pieter Mulder te scoren, 5-0.

De frustraties bij Texel liepen op. Een verdediger kreeg een gele kaart na een charge op Pieter Mulder. Succes kwam met twee minuten met een man meer te staan. Uit een aanval van Stef de Koning scoorde Toine Bugel, 6-0. Dhr. van Driel floot een goede wedstrijd. Volgende week speelt Succes/De Kasteleen 1 tegen Arch. bureau Nieuweboer 1.

advertentie