Succes speelt eerste wedstrijd gelijk

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Zaalvoetbalvereniging Succes/De Kasteleen 1 speelde hun 1e competitiewedstrijd thuis in de sporthal Wieringen tegen ZA/Bluedesk Internet 1. Succes speelde in deze wedstrijd met bijna dezelfde opstelling als vorig seizoen.

Het enige verschil is dat Stan de Koning de plek heeft ingenomen van Martin Uijthof, die een stapje lager is gaan voetballen. Jop van der Esschert was voor deze wedstrijd nog niet fit. Succes is gepromoveerd naar de KNVB 1e klasse, waar ZA/Bluedesk Internet 1 vorig seizoen in de middenmoot eindigde.

Succes begon sterk aan de wedstrijd. Er werd gelijk goed gecombineerd en snel gespeeld. Succes domineerde de 1e helft. Toch wist Buedesk na slordig balverlies te scoren uit een messcherpe counter, 0-1. Succes bleef gevaarlijker, maar miste het geluk in de afronding. De ruststand was 0-1.

De 2e helft kende hetzelfde spelbeeld. Bluedesk was de gehele 2e helft niet meer gevaarlijk. Succes bleef in een hoog tempo door spelen. Uiteindelijk was het Bart de Kleine die 1-1 binnen schoot. Succes ging op zoek naar de overwinning. Met name Maikel Hoekstra liet zich deze wedstrijd gelden, maar ook hij had niet het geluk aan zijn zijde. Het bleef uiteindelijk 1-1. Dhr. Cooman floot een prima wedstrijd. Volgende week speelt Succes/De Kasteleen 1 tegen een oude bekende De Ark 1.

De opstelling: S. Doesburg(doel), Y. Jansma, Stef de Koning R. Meilink, Stan de Koning(allen achter), M. Hoekstra, P. Mulder, B. de Kleine(allen voor). Coach R. de Bie. Afwezig: J. van den Esschert

advertentie