Succes JO13-1 vooruitstrevend in het nieuw

advertentie

Hippolytushoef – De jongens onder 13-1 van Succes, voorheen bekend onder de aanduiding D1, gaat voortaan in vooruitstrevende tenues de wei in. Succes heeft sinds kort namelijk een nieuw clubshirt.

Dit is, in samenwerking met leverancier Hunter Teamsports, volgens de laatste ontwikkelingen gefabriceerd. Het shirt is gesublimeerd. De bedrukkingen zitten daarbij in de stof. Verder dragen de shirts heerlijk door de toegepaste materialen en technische uitvoering.

Daarbij wordt niet voorbij gegaan aan de traditie van de club. De shirts zijn klassiek qua kleuren en uitstraling. Wat dat betreft zijn er overeenkomsten met de trouwe sponsor van dit elftal.

Sinds jaar en dag is dat Installatiebedrijf S. Smit Installatietechniek uit Hippolytushoef. Al jarenlang een begrip. Een bedrijf dat bekend staat om innovatie. Traditioneel in persoonlijke aandacht en betrokkenheid, vooruitstrevend in ontwikkelingen in de techniek.

Op bijgaande foto ziet u links naast de spelers sponsor Jacob Smit. Rechts naast de spelers staan Lars Verfaille en Mitchell Biegstraaten, hun enthousiaste leiders.

advertentie