Stichting Diaconie de Ark / Arker Boetje Middenmeer.

advertentie

MIDDENMEER – St. Diaconie de Ark is een organisatie die zich inzet voor mensen die minimaal te besteden hebben en op welke manier dan ook ondersteuning kunnen gebruiken in hun situatie. Als u zonder werk zit, gebruik maakt van bv de Voedselbank, in de Schuldhulpsanering of bijstand zit, budgetbeheer of een uitkering heeft, asielzoeker bent of uitsluitend AOW heeft ( geen pensioen) dan bent u van harte welkom in ons Arker Boetje en om van onze activiteiten gebruik te maken

Wij hebben een kledingwinkel, het Arker Boetje, waar we nette 2e hands kleding verkopen ( baby, kinderen, dames en heren) voor onze doelgroep voor € 1,00 . Daarnaast hebben wij veel aanverwante artikelen zoals schoenen, laarzen, tassen, sieraden, beddengoed, babyspullen, gordijnen en vitrages. Ook hebben wij ondertussen een “kringloopafdeling” in ons pand.

Tijdens de openingstijden hebben wij inloopspreekuren van de gemeente Hollands Kroon/ Incluzio en Salam4u ( organisatie voor Arabische christenen in Nederland ) Ook organiseren wij met regelmaat activiteiten zoals speelgoedbeurzen, kledingbeurzen in Schagen, verwendagen voor vrouwen, dagjes uit voor gezinnen etc.

Tijdens de zomervakantie hebben we (uit) verkoop voor iedereen in het Arker Boetje , Brugstraat 35 te Middenmeer. Tijdens de zomervakantie zijn we open op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur en op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Voor de mensen die bekend zijn in ons bestand (minima) alle kleding voor € 0,50 per stuk en voor ieder ander voor € 1,00 per stuk tijdens deze periode.

De opbrengst komt geheel ten goede aan onze doelgroep ! Alle ( lente / zomer ) kleding moet de winkel uit om plaats te maken voor de najaars/winter kleding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor boeken, CD’s, DVD’s , gratis mee te nemen voor een ieder.
Loop vrijblijvend eens binnen om te kijken. Ook als u niets nodig heeft, maar graag eens bij ons langs wilt komen, om wat voor reden dan ook … Welkom! De koffie en thee staan klaar voor een ieder.

Tijdens de openingstijden is het ook mogelijk om kleding of aanverwante artikelen in te leveren !

Algemene openingstijden Arker Boetje, Brugstraat 35, te Middenmeer.
Maandag 09.00 uur tot 12.00 uur
Woensdag 13.30 uur tot 16.00 uur
Vrijdag 09.00 uur tot 12.00 uur 19.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 10.0 uur tot 12.00 uur.

Let op tijdens de zomervakantie beperkt open:
Woensdagmiddag en Zaterdagmorgen! (Tijdens de openingstijden kunt u ook kleding of aanverwante artikelen inleveren.)

advertentie