Stemming verkiezing Ondernemer van het Jaar 2018 Niedorp is geopend

advertentie

NIEDORP – Maandag 10 december 2018 heeft de Bedrijvengroep Niedorp de stemming voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2018 geopend!

U kunt t/m 31 december 2018 uw stem uitbrengen via het stemformulier op de website www.bedrijvengroepniedorp.nl. Een ieder kan maar eenmaal stemmen.

De genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2018 zijn Tandheelkundig Centrum ’t Veld uit ’t Veld, Adebo Milieu Advies uit Winkel, A.S. de Boer BV uit ’t Veld en Smak Peulvruchten uit Lutjewinkel.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2018 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op donderdag 3 januari 2019 om 20.00 uur bij Partycentrum de Vriendschap te ’t Veld. Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie moeten zich vooraf aanmelden bij het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp.

Op deze avond zal ook het ondernemerspakket uitgereikt worden. Het ondernemerspakket is beschikbaar gesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. Accountantskantoor Wiedijk, Klaverkaas, Golfbaan Regthuys, Koks Tweewielers, Garage & LPG Inbouw Ger Bruin, Partycentrum de Vriendschap, Keurslagerij Broersen, Schildersbedrijf en autospuiterij Groen, Klaver van der Hooft Posch Advocaten, FixmyBody, Architectenbureau Marije Boon, Klaas Bart Hoveniers en Pimpernel Bloemen en Meer bieden iets van hun bedrijf aan in het ondernemerspakket.

Door de Rabobank wordt de Rabo Startersprijs uitgereikt. Dus starters zorg dat u deze avond aanwezig bent!

advertentie