Stefanie van der Gragt gaf Voetbalclinic bij RSG Wiringherlant

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

WIERINGERWERF – Afgelopen maandag gaf niemand minder dan Stefanie van der Gragt een voetbalclinic voor de sportklas van leerlingen van de RSG Wiringherlant.

Stefanie van der Gragt bekend als verdedigster van het Nederlands elftal en speler van AFC AJAX en had deze ochtend nog getraind bij AJAX. was om 14:00 aanwezig op het veld van voetbal vereniging DWOW.

De sportklas leerlingen moesten allerlei onderdelen afleggen. Van mikken, tot aan partijspel, tot aan een techniek training van Stefanie zelf. De leerlingen konden bij elk onderdeel punten verdienen. De leerling met het meest aantal punten won een prijs!

Na ruim 1,5 uur erschillende onderdelen te hebben gedaan kregen de leerlingen nog de mogelijkheid samen met Stefanie verschillende voetbalspelletjes te doen of 1 van de andere onderdelen te kiezen. Alle meisjes vlogen gelijk naar Stefanie toe, terwijl de jongens de pannakooi in doken.

De winnaars met de meeste punten waren Maud deze ging er vandoor met een voetbal die Stefanie had gewonnen tijdens het WK in Canada en Brent ging er vandoor met gloednieuwe voetbalschoenen.

Bron en foto’s wiringherlant.nl

advertentie