Spreekuur voor mantelzorgers

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Het Mantelzorgcentrum organiseert op dinsdag 5 september een spreekuur voor mantelzorgers uit de regio Hollands Kroon.

De bijeenkomst is van 10.00 – 12.00 uur in Hippolytushoef. Mantelzorgers met vragen op het gebied van aanvraag PGB, Wmo, Wlz en andere praktische vragen over mantelzorg kunnen hier terecht. Mantelzorgmakelaar Annemiek Kemps helpt mantelzorgers verder op weg. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Hollands Kroon melden zich via info@mantelzorgcentrum.nl aan.

Het Mantelzorgcentrum is het kenniscentrum voor mantelzorgers. Deze kennis delen de mantelzorgmakelaars graag met mantelzorgers. Mantelzorgers die geen tijd hebben om naar het spreekuur te gaan, kunnen ook bellen met het Mantelzorgcentrum. Tijdens kantooruren is het Mantelzorgcentrum bereikbaar via 072 – 562 76 18. Een mail sturen kan altijd naar info@mantelzorgcentrum.nl

Aanmelden
Het spreekuur is op dinsdag 5 september van 10.00 tot 12.00 uur in Hippolytushoef. Het spreekuur is gratis voor mantelzorgers uit de regio Hollands Kroon dankzij subsidies vanuit gemeenten. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl Na aanmelding ontvangen de deelnemers een bevestiging met daarin de exacte locatie van het spreekuur.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 072 – 562 76 18 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

advertentie