Sportieve en frisse ochtend bij Team Touw Reloaded (video)

advertentie

Foto: ZoBlauw

MIDDENMEER – Team touw Reloaded had Zondag 14 April weer enkele nieuwe sponsor acties op het programma staan. Na een succesvolle oliebollen actie, bloembollen actie, spinning marathon, snert actie en een High Tea was het dit keer een sportief gebeuren met op het programma een mountainbike tour een Bootcamp en een puzzel -wandeltocht door Middenmeer.

De start voor de ruim 63 deelnemers op deze frisse zondag morgen was bij Fysio-Fitness Middenmeer en met een geheel nieuw parcours van circa 40 km door de noordwest hoek van de Wieringermeer polder was dit een mooie uitdaging voor de deelnemers. Ook dankzij de bereidwillige medewerking van diverse agrariërs is ruim tweederde van het parcours onverhard. Bekijk de polder eens vanuit een ander perspectief was het motto.

Een andere uitdaging was de Bootcamp van één uur gegeven door een instructeurs van Fysio-Fitnes Middenmeer op deze vroege morgen lekker bezig zijn in de buitenlucht en je uithoudingsvermogen testen.

Lees ook: Team Touw Reloaded haalt dik €3000 op

Noordkop Nieuws was er vanmorgen ook even bij en sprak daar met Jacolien Veldhuis over deze sportive en frisse ochtend en hoe alles tot nu toe verloopt bij Team touw Reloaded en ook over de komende laatste sponsor actie van Zondag 19 mei. Dan organiseert Team Touw Reloaded een benefietsconcert gehouden in de Ontmoetingskerk in Middenmeer. Hierbij zullen optredens te zien zijn van het Join’s Meeting, De Credo Singers en het Ulysses Ensemble. Dit ensemble is een Straatsymfonie orkest wat van klassiek tot pop speelt, ontroerend en vrolijk, van Bartok tot Pharrell. Kaarten via Teamtouw@hotmail.com of de facebook.com/TeamTouwReloaded.

advertentie