Spectaculair Streetfest in Anna Paulowna

advertentie

ANNA PAULOWNA – Ben jij ook altijd op straat te vinden met een voetbal of je fiets? Kom dan op zaterdag 1 september naar Streetfest in Anna Paulowna en leer wat je er allemaal mee kan doen!

Op zaterdag 1 september organiseert  Link Jongerenwerk op de skatebaan aan de Randweg te Anna Paulowna: Streetfest, een festival vol demo’s en clinics van activiteiten, die met name op straat plaatsvinden. Vanaf 14.00 uur is er van alles te doen! Leer bijvoorbeeld de tofste BMX moves van een echte pro. Heb je de basis eenmaal geleerd, dan kan je je nieuwe (en oude) skills laten zien op het BMX parcours. Ook de pro’s laten hun kunstje zien.

Ben je handiger met een voetbal? Neem dan deel aan de clinic Freestyle Football en leer de gaafste tricks van de top uit het straatvoetbal circuit. Daag ze uit en laat zien wat je in huis hebt!

Bij een Streetfest mag een stukje straatkunst natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben we ook een graffiti-artiest uitgenodigd om samen een kunstwerk te maken. Altijd al eens met een spuitbus op de muur willen kladderen? Nu is je kans!

De clinics zijn gratis en toegankelijk voor alle jongeren uit Hollands Kroon vanaf 10 jaar. Materialen, bescherming en begeleiding zijn aanwezig. Neem zelf wel wat moed mee en duim voor mooi weer! Een foodtruck met lekkere hapjes en een DJ, die de hele dag vrolijke deuntjes draait, maken het festival compleet.

Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Link jongerenwerk via: katy@linkprojecten.nl

Streetfest vindt plaats op 1 September van 14:00 tot 19:00 uur op de Skatebaan aan de Randweg  te Anna Paulowna.

advertentie