Sinterklaasintocht Wieringerwerf

advertentie

Archief: Sinterklaas intocht Wieringerwerf 2017

WIERINGERWERF – Zaterdag 17 November komt Sinterklaas met zijn Pietermannen aan in Wieringerwerf. Dit gaat onder de muzikale begeleiding van Dweilorkest de Klinkers uit Alkmaar, De Pietenband met herkenbare sinterklaasliedjes. Sinterklaas zal om ongeveer 13.45 uur in Wieringerwerf aankomen en omstreeks 14.00 uur ontvangen worden bij de Cultuurschuur, door Jeffrey van Dok.

Daarna vervolgt Sinterklaas zijn weg via de winkelstraat en komt dan weer aan omstreeks 14.50 uur bij de Cultuurschuur. Vanaf 14.50 uur kunnen de kinderen van groep 1 tot en met 5 naar binnen, waar het Sinterklaasfeest kan beginnen. Bij de ingang krijgen de kinderen een kaart waarmee ze de cadeautjes op kunnen halen, dit gaat per kleurcode en ieder kind kan wat leuks uitzoeken.

De kinderen van groep 1 t/m 5 gaan in de zaal, waarna de ouders of oppas (niet meer dan 2 verzorgers) met de kleinere kinderen plaats kunnen nemen achter in de zaal. Natuurlijk worden ook de kleintjes niet vergeten door Sinterklaas en de Pieten. Tijdens het feest zorgt Goochelaar Dennis weer voor leuke trucjes en muziek. Omstreeks 15.50 uur zal het feest afgelopen zijn en kunnen de kinderen-die allemaal nog een cadeautje krijgen-weer opgehaald worden. Voor verdere informatie kunt u altijd bellen naar Caroline Betjes: 06-21554467. Mocht u of een van uw kinderen door een beperking niet naar boven kunnen dan horen wij dit graag en zorgen voor een passende oplossing.

advertentie