Sinterklaasintocht Anna Paulowna / Breezand

advertentie

FOTOCREDIT: (Foto: Remco Zwart / Zoomfactory.nl) archief 2017

ANNA PAUWLOWNA – Sinterklaas komt zaterdag rond 10:00 aan per boot bij de aanlegsteiger aan de van Ewijcksvaart Sinterklaas zal worden begeleid door Breez’ Harmony richting het Gemeentehuis Kroondomein.Waar de goedheiligman rond 10:30 zal aankomen en ontvangen worden door Mary van Gent. De muziek zal meegaan naar het plein voor het gemeentehuis. Na de toespraak gaat de stoet via de Molenvaart langs de winkels, via Maderliefjes naar het Molensluisplein.

Prijswinnaars van de kleurplaten worden bekend gemaakt en ontvangen hun prijs.  ’s Middags zal Sinterklaas zijn ontvangst in Breezand opluisteren.

  • 14.00 uur Vertrek van de stoet in Breezand vanaf achteringang Hubo (Zandvaart), richting de Wijd.Spaansweg via Burg.Lovinkstraat, D.Lubbertstraat , over de brug langs Schra bij ZAP rechtsaf langs de winkels richting witte brug, naar Bloemenlust.
  • 14.30 uur Ontvangst Sinterklaas in de grote zaal van Bloemenlust voor de kinderen
  • 15.15 uur Einde programma Breezand Sinterklaas en zijn Pieten

(Let op: aankomst is dus niet bij de jachthaven! De Kerkweg en de weg naar Hoenderdaell zullen niet worden afgesloten door verkeersregelaars, dus let op uw veiligheid en die van uw kinderen en ga hier niet staan! De voorbereidingen van de werkzaamheden zijn aan de Hoenderdaell kant al begonnen, dus extra riskant met kleine kinderen!). 

advertentie