Sinterklaas komt naar Nieuwe Niedorp!

advertentie

Nieuwe Niedorp – Na een aantal jaar vol spetterende optredens ontvangt het Sinterklaasteam, samen met alle kinderen uit de omgeving van Niedorp, de Sint en zijn pieten op zondagmiddag 13 november.

Vanzelfsprekend komt Sinterklaas met zijn gevolg over het water aan bij De Rijd, waar hij al zingend wordt ingehaald. Na een tocht over de Dorpsstraat zal een intiem en huiselijk kinderfeest in de grote zaal van de Prins Maurits plaatsvinden.

Het Sint-team is op zoek naar kinderen tussen de 4 en 8 jaar die in het afgelopen jaar iets bijzonders hebben meegemaakt of kinderen die gewoon even met Sinterklaas in gesprek willen. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, juffen en meesters mogen deze kinderen tot en met vrijdag 11 november aanmelden via een mail naar Sinterklaas@kunstigcommuniceren.nl.

Misschien worden ze wel uitgenodigd om even bij Sinterklaas op het podium te komen. Natuurlijk vindt de Sint het geweldig als de kinderen die hem komen inhalen, verkleed komen als Sinterklazen, Pietjes, Prinsen, Prinsessen, Piraten of iets heel anders!

Kinderen die een mooie tekening of ander kunstwerk voor de Sint hebben gemaakt, mogen deze bij het open gaan van de zaal inleveren bij de Pakjespietjes, onder vermelding van hun naam en leeftijd. De Pakjespietjes zorgen dat de zelfgemaakte cadeautjes bij Sinterklaas terecht zullen komen.

Sinterklaas komt om 13.15 uur aan bij De Rijd. Het publiek is daar vanaf 13.00 uur welkom. Na het uitdelen van de eerste pepernoten en handen schudden, start de optocht door de Dorpsstraat. Vanaf 13.30 gaat ook de zaal in de Prins Maurits open. Sinterklaas zal daar rond 14.00 uur zijn entree maken.

Meer informatie: www.facebook.com/Sinterklaasintochtnieuweniedorp

advertentie