Sinterklaas intocht Wieringerwerf

advertentie

WIERINGERWERF – Zaterdag 18 november komt Sinterklaas met zijn Pietermannen aan in Wieringerwerf. Dit gaat onder de muzikale begeleiding van Creona uit Wieringerwerf.

Sinterklaas zal om ongeveer 13.30 uur in Wieringerwerf aankomen en omstreeks 14.00 uur ontvangen worden bij de Cultuurschuur, door Edith van den Bovenkamp  en Wethouder Theo Groot. Daarna vervolgt Sinterklaas zijn weg via, Sternstraat, Fazantstraat, Terpstraat, Meeuwstraat, Sternstraat, Gr. Moliérestraat, Terpstraat, Brinkweg en dan weer aankomt bij de Cultuurschuur.

Vanaf 14.50 uur kunnen de kinderen met een entree kaartje die ze via de scholen gekregen hebben naar binnen, waar het Sinterklaasfeest  kan beginnen. De kinderen van groep 1 t/m 5 gaan in de zaal, waarna de ouders of oppas met de kleinere kinderen plaats kunnen nemen achter in de zaal.

Mocht u of een van uw kinderen door een beperking niet naar boven kunnen dan horen wij dit graag en zorgen voor een passende oplossing. Natuurlijk worden ook de kleintjes niet vergeten door Sinterklaas  en de Pieten. Tijdens het feest zorgt goochelaar  Dennis weer voor leuke trucjes en muziek.

Omstreeks 15.45uur zal het feest afgelopen zijn en kunnen de kinderen die allemaal nog een cadeautje  krijgen weer  opgehaald worden. Voor verdere informatie  kunt u altijd bellen naar Caroline Betjes: 06-21554467.

Graag bedanken wij iedereen die dit feest weer mogelijk maken: Sinterklaas  en zijn Pieten, Gemeente  Hollands   Kroon, Dorpsvereniging ‘De Ruimte, Creona, Dennis de goochelaar, alle basisscholen uit Wieringerwerf,  E.H.B.O., Edith van den Bovenkamp, Wethouder Theo Groot, Stichting de Cultuurschuur, de Zakenclub en natuurlijk alle vrijwilligers die ieder op zijn eigen wijze heeft meegedragen  aan dit feest.

advertentie