Sinterklaas bij nieuwe en oud bewoners Wieringermeer

advertentie

WIERINGERMEER – Met de internationale maaltijd in het Kompas te Wieringerwerf nog vers in het geheugen, richten de afgevaardigden van de diverse kerken en Stichting Present Hollands Kroon zich op de volgende bijeenkomst met migranten waarbij Sinterklaas het middelpunt zal zijn.

Zaterdag 2 december komt hij speciaal naar de Schakel in Slootdorp om de nieuwe bewoners van de Wieringermeer te verwelkomen, toe te spreken en in alle gezelligheid de middag mee door te brengen. Vorig jaar was de grote zaal van de Meerbaak bijna tot de laatste stoel bezet en mocht de Goedheiligman zich verheugen in de overweldigende belangstelling van een selfies-makende menigte. Dit oer-Hollandse feest was voor de nieuwkomers, jong en oud, een ware belevenis.

Natuurlijk zijn tijdens de komende editie, naast de gevluchte gezinnen, ook belangstellenden die hier opgroeiden met Sinterklaas van harte welkom. De bijeenkomst op 2 december in de Schakel aan de Langeweg te Slootdorp begint om 14.00 uur en zal rond 16.00 uur afgerond worden. Giften in de vorm van een geldelijke bijdrage zijn altijd van harte welkom; de Sint wil en zal natuurlijk niet met lege handen komen.

Voor de kalender: op de vierde bijeenkomst is naast het uitwisselen van Nieuwjaarswensen gelegenheid om spelletjes te doen. Op zaterdag 6 januari komen daarvoor nieuwe en oud Wieringermeerbewoners bij elkaar in de Meerbaak te Middenmeer.

Voor inlichtingen; Paulien Deijkers, e-mail deijkers@quicknet.nl
Meer info over het werk van Stichting Present: www.stichtingpresent.nl/hollandskroon

advertentie