SGW Dijkgatbos terug met Dijkgatboscross (audio)

advertentie

Foto: facebook SGW Dijkgabos

DIJKGATBOS – De langjarige traditie van de Dijkgatboscross was even onderbroken in 2017 en 2018 was er geen boscross maar aankomende zondag is deze weer terug met compleet gerenoveerde ruiterroute.

De Strijd tussen Land en Water
In 2018 heeft een grote club enthousiaste ruiters een nieuwe leven gegeven aan SGW Dijkgatbos en het initiatief genomen om de ruiterroute grondig te renoveren. Verschillende sponsoren en vrijwilligers en samen met hulp van enkele loonbedrijven ligt de route er nu weer fantastisch bij. Nieuwe hindernissen zijn er gemaakt en het thema in de ruiterroute van het Dijkgatbos is “de Strijd tussen Land en Water” wat ook weer terug te zien is in het nieuwe logo van SGW Dijkgatbos.

Dijkgatboscross
Zondag 30 juni is er de eerste boscross op deze nieuwe route, er wordt gereden in de klasses B (zonder dressuur) en L voor alle categorieën pony’s en paarden. De inschrijving hiervan is reeds gesloten en er wordt tevens gewerkt met een wachtlijst. Voor BB ruiters word er op zaterdag 29 juni een crosstraining in het bos georganiseerd. Onder leiding van ervaren instructeur(s) zal men de hindernissen in het bos nemen.

U bent zondag van harte welkom om te komen kijken tijdens de boscross, meer info via de website van sgwdijkgatbos.nl of via facebook.com/dijkgatboscross

Afgelopen zaterdag in de radio editie van Noordkop Nieuws spraken wij met Wieringermeerruiters voorzitter Ellis van Mook over deze eerste nieuwe Dijkgatboscross van 2019. Terug luisteren doet u via onderstaande player.

 

 

advertentie