Scouting Corvus Corone bezorgt ook dit jaar weer oliebollen

advertentie

DEN OEVER – Leden van Scouting Corvus Corone bezorgen zondag 31 december, oudjaarsdag, oliebollen aan huis. Ook dit jaar zijn zij daarvoor weer over heel Wieringen druk in de weer. De oliebollen, krentenbollen en appelbeignets worden zondag 31 december tussen 9.00 en 13.00 uur thuis bezorgd. Het doorgeven van de bestelling kan vrijdag tot 29 december 12.00 uur.

Bestellen kan op verschillende manieren. Vul op www.corvuscorone.nl het bestelformulier in, neem contact op met tel. 06-37583051 of stuur een e-mail naar: oliebollen@corvuscorone.nl. Vergeet in de mail niet om naam, adres, telefoonnummer en de bestelling te vermelden.

Ook ondernemers en grotere instellingen voorzien de scouts graag van verse oliebollen voor bij de koffie, neem daarvoor contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Voor ondernemers is er ook de mogelijkheid om op een andere datum te laten bezorgen.

De oliebollen en krentenbollen worden verkocht per tien stuks in een zak, de prijs van een zak is € 6,50. Ook een zak appelbeignets kost € 6,50, daar zitten dan vijf stuks in.

Met de bestelling steunt men Scouting Corvus Corone. De opbrengst komt ten goede aan de leden van de vereniging, zodat het spelaanbod en kwaliteit daarvan op een hoog niveau kunnen worden gehouden.

Archief foto

advertentie