Schoonste Stranden Verkiezing 2017

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

UIT DE REGIO – Vandaag gaat de Schoonste Stranden Verkiezing 2017 van start. In samenwerking met de ANWB is Supporter van Schoon Nederland op zoek naar het Schoonste Strand van Nederland. Jouw stem telt!

Van een schoon strand geniet je nóg meer.

De 17 gemeenten in de kans maken in onze provincie zijn Bergen aan Zee, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Egmond aan Zee, Groote Keeten, Heemskerk, Huisduinen, IJmuiden, Julianadorp, Petten, Schoorl, Sint Maartenszee, Texel, Velsen-Noord, Wijk aan Zee en Zandvoort.

Jouw stem telt, en je maakt dan bovendien kans op een heerlijk weekend aan zee voor 2! STEM OP JOUW SCHOONSTE STRAND.

supportervanschoon.nl/campagnes/schoonste-stranden

Vorig jaar was het meest gestemd op Oostkapelle in Zeeland en ook in jaren daarvoor werden de stranden van de Zeeuwse badplaatsen als beste beoordeeld.

Stemmen kan tot Zondag 20 Augustus.

Speciaal ter gelegenheid hiervan hebben honderden mensen op tientallen stranden samengewerkt aan een uniek project dat vanuit een helikopter is gefilmd.

Aan diverse strandambassadeurs, waaronder in de Kop van Noord-Holland, Bergen aan Zee, Castricum, Julianadorp en Zandvoort, werd gevraagd om een letter op het strand te vormen die uiteindelijk tot een boodschap aan heel Nederland moest leiden. Strandtenthouders, strandbeheerders, strandbezoekers en andere liefhebbers van zon, zee, strand en schoon gingen samen aan de slag.

Met behulp van strandbedjes, SUP-boards, parasols, reddingsboten, een grote vissersboot en een complete schoolklas werden vijftien letters en een teken uitgebeeld die vanuit de lucht zichtbaar waren. Tijdens de helikoptervlucht vanaf de Wadden naar het Zeeuwse Cadzand kwam langzaam maar zeker de boodschap van de Nederlandse stranden aan alle Nederlandse strandliefhebbers tevoorschijn: STEM OP ONS STRAND!

Online Video

advertentie