RUN4FUN hardlooptraining voor starters

advertentie

Hippolytushoef – Op dinsdagavond kun je meedoen met de RUN4FUN hardloopcursus voor beginners. Op dinsdag 10 januari is de eerste training van dit jaar.

De groep is nadrukkelijk bedoeld voor mensen zonder loopervaring en zonder enige basisconditie. Juist voor hen maakt RUN4FUN het mogelijk om op een verantwoorde manier te starten met hardlopen. Dus geen ingewikkelde trainingsschema’s of uitputtende trainingen, maar gewoon RUN4FUN! Er wordt elke dinsdag getraind van 19.30 tot 20.30 uur in Hippolytushoef. De trainingen worden gegeven door gediplomeerd hardlooptrainer Pascal Revenich, eigenaar van Sportmassage Hollands Kroon.

Er is geen specifiek trainingsdoel in de zin van een tijd of afstand, maar gewoon gezond bewegen door hardlopen. Iedereen kan meedoen. Enige loopervaring en/of basisconditie is niet noodzakelijk. De ervaring leert dat er erg enthousiast getraind wordt! Door de spelelementen en de gezellige groep is het gemakkelijk om het hardlopen vol te houden.

Het programma per training is als volgt opgebouwd: 10 tot 15 minuten warming-up, 30 minuten training (afwisseling van hardlopen, joggen en spelelementen), daarna 10 minuten cooling-down / rekken en strekken.

Er zijn ook al twee loopgroepen actief voor de lichtgevorderde loper. Deze groepen trainen op maandag- en woensdagavond.

Je kunt informatie vragen of aanmelden via pascal@sportmassagehollandskroon.nl
of bellen met Pascal 06 – 46 05 32 46. Voor zowel de beginnersgroep als de gevorderdengroep zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!

advertentie