Rondje ’t Veld

advertentie

‘t VELD – Zondag 12 juni wordt er voor de eerste keer een nieuw evenement georganiseerd: ” Rondje ‘t Veld “.

Bij het Rondje ‘t Veld kunnen alle dorpsbewoners hun spullen en overtollige huisraad aan huis verkopen, geen gesleep naar naburige rommelmarkten maar gewoon aan huis of vanuit de garage, op een kraampje of op het erf uitgestald.

Er hebben zich in middels al maar als 100 deelnemers zich aangemeld bij Angelique Broersen de initiatiefneemster van dit opgezette evenement. Nog steeds melden buurtbewoners zich aan om ook gezamenlijk aan dit evenement deel te nemen, dus wat dat betreft is de opzet al meer dan geslaagd.

A.s. Zondag kunnen belangstellenden en/of koopjesjager van 11 tot 16 uur terecht in nagenoeg alle straten die het unieke dorpje die ‘t Veld rijk is.

Er is een plattegrond met de meeste deelnemers te krijgen, maar iedere deelnemer is ook te herkennen aan de Rood Wit Blauwe vlag die door de deelnemers wordt uit gehangen.

Het ziet er naar uit dat het een groot succes zal worden als het weer en de publieke belangstelling redelijk of zelfs redelijk goed zal zijn. Mocht het succes aan de verwachtingen voldoen zullen het dorp Zijdewind en buurtschap De Weel zich wellicht de volgende keer bij dit evenement aansluiten.

Foto Theo Moras

 

advertentie