Roelof Luinge boeit de toehoorders bij Succes

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Op uitnodiging van de Club van 100 van v.v. Succes verzorgde toparbiter Roelof Luinge op zondagmiddag 14 januari een lezing.

Hij wist zonder microfoon de goed gevulde kantine ruim anderhalf uur lang muisstil te krijgen met een bloemlezing uit zijn rijke carrière. Veelal met een kwinkslag, maar de kern was hoe serieus hij zijn rol in het veld nam en zelfs nu op amateurniveau nog steeds neemt.

Een voorbeeld van iemand die het maximale uit zijn kwaliteiten haalt, zonder daarbij als persoon te veranderen. Luinge is een gezellige man zonder sterallures, die het bij Succes goed naar zijn zin had. Naar verluidt heeft hij de lichten van de kantine uitgedaan.

Club van 100 v.v. Succes
Voor € 50,- per jaar steun je de Club van 100. De Club van 100 gebruikt dit geld voor zaken die niet binnen de reguliere begroting van Succes vallen. Dit na verzoeken van leden van Succes. Deze verzoeken worden door het bestuur van de Club van 100 beoordeeld. Eens per jaar is er een donateursvergadering waar openheid van zaken gegeven wordt over de financiën en het beleid besproken wordt.

Donateur worden?
Maak een automatische overschrijving via telebankieren. Ons nummer is NL24 RABO 0370 4045 99. Het nummer staat op naam van Stichting Club van 100. Voor meer informatie, voorstellen of ideeën kan ook worden gemaild naar clubvan100@vvsucces.com

advertentie