Roeiwedstrijden tijdens Flora & Visserijdagen!

advertentie

Den Oever – IJsclub Voorwaarts organiseert traditioneel de roeiwedstrijden op de dag van de Vlootschouw, dit jaar is dit op maandag 22 augustus, aanvang 9.00 uur.

Er is een categorie voor de heren- en een voor de dames. De ploegen bestaan uit acht roeiers en een stuurman of stuurvrouw. Bij de dames waren vorig jaar Mieke’s eten & drinken eerste en bij de heren was dat Corfa ten Brinke. Dus dit zijn de twee teams die hun titel moeten verdedigen.

De roeisloepen worden net als voorgaande jaren beschikbaar gesteld door de Koninklijke Marine. De sleepboten worden niet meer beschikbaar gesteld door de Koninklijke Marine. Voor het terug slepen van de roeisloepen. Hiervoor hebben we een beroep gedaan op de KNRM en die gaan dit voor ons verzorgen. Het is de KNRM van Den Oever en die van Medemblik die ons hierbij helpen.

Deelname kost € 25,–per ploeg. Net als vorige jaar, te voldoen contant bij inschrijving.
De inschrijving kan worden gedaan in het kantoor van de visafslag en in dat van de Producenten Organisatie Wieringen, beide gevestigd in het vis afslaggebouw. De inschrijving sluit op donderdag 18 augustus.

foto.: archief RTVNoordkop

advertentie