Rijden voor de voedselbank

advertentie

DEN OEVER – Op 7 juni gaan vier vrienden, Rene de Jong, Roy Engelhart, Geert Meester en Richard van Drooge, de Baltic Sea Circle rijden. Deze rally start in Amsterdam en gaat door 11 landen rond de Oostzee/Baltic Sea om na 14 dagen weer te eindigen in Amsterdam.

In totaal zal er ongeveer 8500 km afgelegd worden in een auto ouder dan 20 jaar met alleen een routeboek en landkaart als navigatiemiddelen. De auto is een Mercedes Benz LKW die de geduurende reis flink op de proef zal worden gesteld want er wordt niet over snelwegen gereden.

Ook vragen de mannen om uw steun want, als onderdeel van de inschrijving moet er geld ingezameld voor een goed doel om ook anderen te laten genieten in het leven net als de deelnemers tijdens de reis.

Team Bier & Baco heeft als goed doel de Voedselbank Kop van Noord gekozen. Het streefbedrag dat ze willen ophalen is 1000 euro. U kunt ze sponseren via deze  link. Op dit moment hebben ze nog €300,- nodig om het streefberage te halen maar meer is natuurlijk altijd beter.

Je kunt Team Bier & Baco volgen via socialmedia door hun facebookpagina te liken.

advertentie