Restaurant Stoom op 2e plek in top 10 beste theaterrestaurants van Nederland!

advertentie

DEN HELDER – Tegenover de mooiste bibliotheek van de wereld ligt het op één na beste theaterrestaurant van Nederland.
“Héérlijk eten op de mooiste plek van Nederland!” Volgens artiesten en theaterbezoekers is Restaurant Stoom zo het beste te omschrijven en daardoor verdiende het restaurant een knappe 2e plek als beste theaterrestaurant van Nederland.

Theaterkrant en vakblad Theatermaker gingen op zoek naar het beste theaterrestaurant van ons land. Wat is de allerbeste plek om voorafgaand aan een voorstelling te eten? Waar zijn de menu’s snel en lekker? Waar is de beste prijs-kwaliteitverhouding? Waar kom je het beste in de stemming? En waar zitten de interessante mensen?
Artiesten en bezoekers mochten een stem uitbrengen op hun beste theaterrestaurant. De organisatie ontving 225 mailtjes met daarin tips voor 146 verschillende restaurants. Het restaurant bij Theater de Kring in Roosendaal werd het meest getipt bij deze zoektocht en kwam dus als beste uit de test.

Restaurantmanager van Stoom Wendy Houdijk is enorm trots op deze mooie 2e plek. “Juist omdat het een publieksprijs is, is deze tweede plek extra waardevol”. En niet alleen Wendy is blij. Directie en medewerkers van Restaurant Stoom en Theater de Kampanje zijn trots dat het op één na beste theaterrestaurant van Nederland in Den Helder staat.

advertentie