Repaircafé in Middenmeer

advertentie

Middenmeer – Op donderdag 16 maart is er in samenwerking met de landelijke stichting Repaircafé van 10:00 tot 12:00 uur weer een Repaircafé in het Posthuis in Middenmeer.

Bij het Repaircafé staan vrijwilligers voor u klaar om u te helpen met het repareren van kleine elektrische apparaten, kleine houten meubels en houten speelgoed. Samen met de vrijwilliger gaat u aan de slag met de reparatie. Zo krijgt u informatie en advies over hoe u kunt repareren.

Daarnaast is het Repaircafé ook erg gezellig en ontmoet u er andere mensen uit de omgeving.
Het Repaircafé  is voor u kosteloos, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Dankzij deze bijdragen zal het Repaircafé kunnen blijven bestaan. U hoeft zich niet op te geven voor het Repaircafé. U kunt gewoon tussen 10:00 en 12:00 uur binnen komen lopen in het Posthuis (adres: Poststraat 16 in Middenmeer). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wonen Plus Welzijn, tel: 0227- 600079 (iedere werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 12:00 uur), mail: wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl

Zie voor meer informatie ook: www.repaircafe.nl
 
Het Repaircafé  in het Posthuis wordt mede mogelijk gemaakt door Wonen Plus Welzijn, Wooncompagnie, Kluswijs  Middenmeer,  Nick Gras Optiek en Kringloopwinkel Saartje te Wieringerwerf.

advertentie