Recordpoging Roeien op het vaste land.

advertentie

WARMENHUIZEN – De kermishit is een hot item in het dorp maar er wordt inmiddels ook volop gesproken over de recordpoging om te roeien op het vaste land tijdens de Warmenhuizer Kermis. Eigenaar Frank van Enter houdt wel van een uitdaging.

Vorig jaar blies hij met succes en tot blijdschap van velen nieuw leven in de kermis bij de Moriaan. Tijdens deze dagen ontstond het idee voor deze recordpoging en om daarmee het Guinness Book of Records te halen. Frank: ”vorig jaar was er een moment dat de kermis-dj’s Marcel Meijer en Jordy een grote club mensen aan het roeien kregen. Dat was zo’n mooi moment, Er zaten naast heel wat mensen op de grond ook mensen op de tafels, barren en zelfs in de wc te roeien, lacht hij. Het was zo’n mooi gezicht en omdat het natuurlijk echt een Noord-Hollandse traditie is tijdens diverse  kermissen willen we er een record mee gaan zetten.

Zover ik weet is dit record nog niet gevestigd dus we gaan ervoor. Speciaal voor de poging hebben we Tina Turner uitgenodigd die speciaal ’rolling on a river’ hiervoor komt zingen. De tekst zal aangepast worden naar; Roeien in Warmenhuizen’. De poging zal maandag 21 augustus rond 20:00 uur van start gaan en we hopen natuurlijk dat de hele straat vol zit. Iedereen is uitgenodigd!” Naast deze poging is er die dag nog meer te beleven want ook Trafassi zorgt voor veel feestvreugde, komen de dames van Take Two optreden en zijn de Kermis-dj’s er weer bij.

Foto aangeleverd.

advertentie