Realisatieovereenkomst bouw Brede School Slootdorp ondertekend

advertentie

SLOOTDORP – Vanmiddag rond 12:00 uur hebben Mary van Gent, wethouder sociaal domein en samenleving Hollands Kroon, en Jose Vosbergen, voorzitster van Stichting Samenwerkingsscholen kop van Noord Holland, een realisatieovereenkomst getekend voor het bouwen van een brede school in Slootdorp.

De ondertekening vond plaats onder het toeziend oog van Mirthe Boogers, Tiffany Dijkstra en Jort Mulder, allen lid van de leerlingenraad De Meertuin uit groep 2 en 3.

Met het ondertekenen van het document komt er dan eindelijk een eind aan de onzekerheid of er überhaupt wel een brede school zou komen. Reeds in 2015 vonden er al eerste besprekingen plaats, maar nu is dan toch eindelijk de realisatie in zicht.
Jose Vosbergen sprak voorzichtig de hoop uit dat de brede school gereed komt in het voorjaar van 2020 en zal fungeren als voorbeeld voor integraal onderwijs en opvang van kinderen tussen de 2 en 12 jaar.

In het programma Noordkop Nieuws van aanstaande zaterdag, tussen 12:00 en 14:00 uur, een uitgebreid interview met Eveline van Mameren, directrice van de Meertuin over het onderwerp Brede School, de deelnemers en met aanvullingen door vertegenwoordigers van de leerlingenraad (Tiffany, Mirthe en Jort).

advertentie