Rabobank en Lentetuin proosten op nieuwe samenwerking

advertentie

Fotografie: Rosemarie van Bentum/AP Fotografie

BREEZAND – De 39e editie van de Lentetuin is op woensdag 27 februari extra feestelijk geopend. Harry Nieuwenhuizen, directievoorzitter van Rabobank Kop van Noord-Holland, vertelde dat de stichting Lentetuin ook de komende drie jaar op sponsoring kan rekenen.

Samen met Frank van den Hoek, voorzitter van de Lentetuin, proostten zij op het nieuwe sponsorschap. In stijl van het Franse thema, werd het geheel muzikaal omlijst door een accordeonist en zangeres. De komende drie jaar kan de Stichting Lentetuin rekenen op sponsoring van Rabobank Kop van Noord-Holland. “De Lentetuin Breezand is een professioneel podium voor bloembollenkwekers uit het Noordelijk Zandgebied. Jaar in jaar uit laten zij zien wat ze in huis hebben.

Dit evenement staat als een huis, opgebouwd door vakmensen en enorm veel vrijwilligers”, zegt Harry Nieuwenhuizen. Frank van den Hoek: “De lokale Rabobank helpt ons ook de komende jaren met sponsoring om het evenement toegankelijk te houden en de bloembollensector te promoten.”

Lees ook: Wielerlegende Hennie Kuiper opent al fietsend Lentetuin Breezand (video)

Door het nieuwe sponsorcontact wordt de Lentetuin Breezand de komende jaren weer mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor: Rabobank Kop van Noord-Holland
Op foto Frank van den Hoek (voorzitter Lentetuin) en Harry Nieuwenhuizen (directievoorzitter Rabobank Kop van Noord-Holland) proosten op het nieuwe sponsorschap.

advertentie