Rabobank doneert aan Stichting Hospice Hollands Kroon

advertentie

HOLLANDS KROON – Dinsdag 19 maart heeft Stichting Hospice Hollands Kroon een mooie donatie ontvangen van de Rabobank.
Op het Rabobank kantoor bij het Kooypunt in Den Helder werd aan voorzitter Gijs Wilms van “Het Tweede Thuis” een cheque overhandigd ter waarde van € 30.000,- .

Rabobank Kop van Noord-Holland heeft in haar maatschappelijke thema’s zelfredzaamheid en daarbij langer zelfstandig wonen als thema benoemd. Een gevolg van langer thuis wonen houdt in dat er meer en meer een beroep gedaan wordt op de omgeving (vrienden en familie). Op een gegeven moment komt er een situatie waarin dit niet meer mogelijk is. Specialistische zorg is dan nodig in de eindfase van een leven van de mens. Hier past een hospice uitstekend in.

De ondersteuning van het Hospice op Wieringen past goed bij de Rabobank. Het maatschappelijke belang is groot gezien de vergrijzing in ons gebied en de wens van vele ouderen om langer zelfstandig te blijven wonen. Rabobank Kop van Noord-Holland draagt dit initiatief een warm hart toe en reikt daarom een cheque van € 30.000,- uit.
De stichting is enorm dankbaar voor deze donatie van de Rabobank.
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van stichting Hospice Hollands Kroon “Het Tweede Thuis”? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief via www.hettweedethuis.nl/nieuwsbrief/

advertentie