RABO Fietssponsortocht wordt Clubkas Campagne

advertentie

REGIO – Rabobank Kop van Noord-Holland helpt verenigingen en stichtingen hun doelen te bereiken met de Rabobank Clubkas Campagne. Deze komt in de plaats van de traditionele Rabo Fietssponsortocht, die ieder jaar in juni werd gehouden.

Met ingang van het nieuwe jaar is dit dé manier om sponsorgeld van de Rabobank te krijgen. De bank stelt hiervoor in 2018 200.000 euro beschikbaar.

Rabobank Clubkas Campagne. Wat is het?
De gedachte achter de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van de Rabobank inspraak krijgen in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Onze bank stelt hiervoor € 200.000,- beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Dit doen zij door stemmen uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting!

Informatieavonden voor verenigingen/stichtingen
Omdat de ClubKas Campagne nieuw is en de bank de verenigingen/stichtingen zo goed mogelijk willen informeren, organiseren zij in januari en februari informatieavonden.

Verenigingen en stichtingen die mee kunnen doen aan de Rabobank Clubkas Campagne ontvangen hiervoor een persoonlijke brief. Wilt u zich aanmelden voor één van deze avonden? Klik dan op deze link en kies een locatie bij u in de buurt.  Tijdens deze avond hoort u alles over de Rabobank Clubkas Campagne. Wilt u weten of uw vereniging of stichting zich kan aanmelden? Kijk dan bij de criteria voor deelname.

Foto aangeleverd.

advertentie