Programma Cultuurschuur Wieringerwerf

advertentie

WIERINGERWERF – Vrijdag 9 februari om 13.00 uur ontvangen we de Meerkoetelaars en de Burgemeester voor de officiele sleuteloverdracht. De lopende zaken worden voor enkele dagen overgenomen door de Carnavalsvereniging. De dansmariekes treden op, de adjudant spreekt de traprede uit en we zijn allen benieuwd hoe de burgemeester hierop zal reageren….

In februari exposeert Het Mozaiekgilde. Dit landelijk kunstcollectief toont mozaiek als autonome kunstuiting in al zijn diversiteit onder het motto Meerpenen en Meer Mozaiek en oogste de eerste week al veel complimenten, dus zeker de moeite waard om even te bekijken. 

Ook op 9 februari draait het filmhuis Die Zauberflöte, een prachtige verfilming van deze wereldberoemde opera van Mozart. Aanvang 20.00 uur 

En 10 februari een concert van Bender; deze band brengt Nederlandstalig chanson en zingt over alle herkenbare dingen uit het leven met zeer doordachte teksten. Aanvang 20.00 uur en reserveren kan bij secretaris@decultuurschuur.nl  of bij de balie . 

Op 18 februari is er kinderfilmhuis. Ze draaien de film De kleine prins; een sprookje over volwassen worden in een wereld waar alles mogelijk is. De film is geschikt voor alle leeftijden en begint om 15.00 uur. 

Op diezelfde middag een klassiek concert in de theaterzaal. De Culturele Raad heeft Mark Zandstra op viool en Haik Seth Paul op de piano uitgenodigd om voor ons op te treden. Deze doorgewinterde muzikanten weten tot de laatste noot te boeien. Reserveren kan bij info@cultureleraad-wieringermeer.nl 

Muziek op schoot: op 7 maart start er weer een nieuwe cursus bij de muziekschool in de cultuurschuur.

advertentie