Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – In de maand april is er een expositie van scholen in de Cultuurschuur en dit jaar is het Creiler Woud uit Kreileroord aan de beurt. In samenwerking met enkele leden van kunstkring Meerkunst is er hard gewerkt om een mooie tentoonstelling te kunnen neerzetten. Mondriaan, Picasso en Kandinsky zijn inspiratie geweest voor het werk dat getoond wordt.

Op 14 en 15 april is de theaterzaal het domein van fotoclub het Derde Oog met haar jaarlijkse expositie. De beste foto’s van het afgelopen jaar worden tentoongesteld en uiteraard is er weer de mogelijk om te stemmen op de beste foto en kans te maken om de foto te winnen. Beide dagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur en zijn de fotografen aanwezig om mee in gesprek te gaan.

Op 20 april presenteert het Filmhuis Black Swan, Nina (Natalie Portman) is een ingetogen maar schitterende danseres die streeft naar perfectie. Ze sleept de hoofdrol van het ”Zwanenmeer” in de wacht, onder begeleiding van de mysterieuze Thomas (Vincent Cassel). Tegenover haar rivale Lily (Mila Kunis) probeert Nina het beste uit zichzelf te halen om de dualiteit van haar personage uit te beelden. De huiveringwekkende dans is een aanzet tot perfectionering en zelfs afgrijzen. Aanvang 20.00 uur.

Ook op 20 april in de theaterzaal een optreden van Claes van der Ster, ook wel bekend als de zingende postbode. Een avond met echte countrymuziek en gelenheid om te dansen. Aanvang 20.00 uur.

21 april verzorgt Creona de afsluiting van ons theaterseizoen. Onder het thema Holland presenteert zowel het fanfareorkest als de malletband zich aan het publiek. Aanvang 20.00 uur.

De Dijkgatshoeve zal die avond act de presence geven met Hollandse producten

advertentie