Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – De expositie deze maand is van maritiem schilder Frans Visser uit Den Oever. Onder de titel “met de wind in de zeilen “ toont hij een groot deel van zijn werk, startend bij de balie met prachtige kleurrijke sloepen.

De expositie is aangevuld met beeldhouwwerken van Ted Moelker en Eggo de Roode……..zeilen van steen en hout…

Zondag 19 mei is het zover; Kunstuitingen in de gehele Wieringermeer op zeer bijzondere locatie. Bussen rijden af en aan om de bezoekers te verplaatsen van vertellers naar muzikanten, van clowns naar dansers en nog veel meer. Dit bijzondere project van Stichting Cultuur Binnen de Dijken van Irene van Oers en haar team verdient zeker u aandacht. Met de Cultuurschuur als hart van de routes en met de optredens van Miss Jones en gast Jeroen Zijkstra gaan we een fantastische middag tegemoet. Voor informatie www.cultuurbinnendedijken.nl.

Ook het laatste weekend van mei spektakel. Zaterdagmiddag viert Scouting Die Robben haar 60 jarig bestaan; alle (oud)scouts zijn vanaf 14.00 uur welkom in de hal. ’s Avonds laat de Malletbend van Creona zich horen in de theaterzaal. De aanvang is 20.00 uur

Volgende maand staan de rommelmarkt van de stichting AED op het programma op 15 en 16 juni en Wieringerwerf op Wielen doet de Cultuurschuur aan op 30 juni. Datums om alvast in de agenda te zetten.

advertentie