Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – De expositie deze maand is van maritiem schilder Frans Visser uit Den Oever.

Onder de titel “met de wind in de zeilen “ toont hij het zeilende deel van zijn werk en is de expositie aangevuld met beeldhouwwerken van Ted Moelker en Eggo de Roode……..zeilen van steen en hout…

Het eerste weekend zonder speciale activiteiten breekt aan. Dus alle gelegenheid om zaterdagmiddag eens rustig bij het Genootschap voor de Geschiedenis van de Wieringermeer binnen te lopen. Altijd een warme ontvangst met koffie en koekje en vaak interessante gesprekken om te beluisteren of aan deel te nemen.

Nieuw in de Cultuurschuur zijn elke maandag een dyslexiedeskundige en vanaf 21 mei een cursus ontspanningsmassage georganiseerd door de Omring.

Ondertussen maakt de Cultuurschuur zich op om dit seizoen af te sluiten met nog een paar heel grote evenementen. Allereerst zijn we gastheer voor de Binnenroute, het culturele spektakel van Stichting Cultuur Binnen de Dijken op 19 mei aanstaande. Wie dat niet wil missen moet niet te lang meer wachten, want al een heel eind uitverkocht…www.cultuurbinnendedijken.nl

Volgende maand staan de rommelmarkt van de stichting AED op het programma op 15 en 16 juni en Wieringerwerf op Wielen doet de Cultuurschuur aan op 30 juni. Datums om alvast in de agenda te zetten.

 

 

advertentie