Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – In de eerste dagen van mei wordt een nieuwe expositie ingericht. Dit keer zetten we alle zeilen bij. Niet alleen buiten zie de weer steeds meer zeilen achter Waddenzee- of IJsselmeerdijk, maar ook in de hal van de Cultuurschuur.

Maritiem schilder Frans Visser uit Den Oever laat zijn mooiste schilderijen met zeilboten zien en deze worden aangevuld met beelden van Ted Moelker en Eggo de Roode. Onder de titel “de wind in de zeilen” openen zij de tentoonstelling op zaterdag 4 mei om 15.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Dat is dan tevens aanleiding om ook de theaterzaal te bezoeken. Want daar presenteert Fotoclub Het Derde Oog haar jaarlijkse expositie.

Het Derde Oog staat garant voor fotowerk op hoog niveau en prachtig tentoongesteld. Een bijbehorende verkiezing van de “beste” foto geeft weer kans om hier een afdruk van te winnen. De expositie is beide dagen (4 en 5 mei) open van 12.00 tot 17.00 en vele fotografen zijn aanwezig. Om kort te gaan twee prachtige exposities in één klap en vele kunstenaars aanwezig om mee van gedachten te wisselen.

Ondertussen maakt de Cultuurschuur zich op om dit seizoen af te sluiten met nog een paar heel grote evenementen. Allereerst zijn we gastheer voor de Binnenroute, het culturele spektakel van Stichting Cultuur Binnen de Dijken op 19 mei aanstaande. Wie dat niet wil missen moet niet te lang meer wachten, want al een heel eind uitverkocht… website: www.cultuurbinnendedijken.nl

advertentie