Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – De schoolvakantie is inmiddels begonnen en de expositie van het Baken wordt binnenkort opgeruimd. In de eerste dagen van mei wordt een nieuwe expositie ingericht. Dit keer zetten we alle zeilen bij. Niet alleen buiten zie je weer steeds meer zeilen achter de Waddenzee- of IJsselmeerdijk, maar ook in de hal van de Cultuurschuur. Maritiem schilder Frans Visser uit Den Oever laat zijn mooiste schilderijen met zeilboten zien en deze worden aangevuld met beelden van Ted Moelker en Eggo de Roode. De vrij toegankelijke opening is op 4 mei om 15.00 uur.

Zondagmiddag 28 april is er  after-koningsconcert  door de Middenmeerse formatie The Visitors . In een nieuwe samenstelling zorgen ze voor heerlijke vertolkingen van bekende song uit de jaren 60 en 70; the Doors, the Eagles, Creedens CR, Neil Young en nog veel meer bekende artiesten uit die tijd worden op bijzondere wijze vertolkt door prachtige meerstemmige zang en warme akoestische begeleiding. De aanvang is 16.00 uur en na afloop is er een gezellige nazit met de band met hapjes en drankjes en een goed gesprek met de leden van de band.

Het weekend van 4 en 5 mei staat in het teken van de beeldende kunst. Fotoclub Het Derde Oog houdt dit weekend in de theaterzaal haar jaarlijkse expositie. Het Derde Oog staat garant voor fotowerk op hoog niveau en prachtig tentoongesteld. Een bijbehorende verkiezing van de “beste” foto geeft weer kans om hier een afdruk van te winnen. De expositie is beide dagen open van 11.00 tot 17.00 uur en vele fotografen zijn aanwezig.

 

advertentie