Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Expositie – Deze maand een hal vol kunst gemaakt door de leerlingen van basisschool Het Baken uit Wieringerwerf.

Het geeft een prachtig beeld van de “nieuwe” werkwijze van het Baken, waar veel projectmatig gewerkt wordt.  Daarbij wordt de lesstof op vele manieren verwerkt en creatieve uitingen zijn een belangrijk onderdeel. In de exposities zijn verschillende thema’s te zien. Naast kleurrijk en origineel dus ook heel interessant en leerzaam.

Op zaterdagavond 13 april is het tijd voor Spaanse passie met gipsygitarist Manito en zangeres Monica Coronado. Na 4 jaar is Manito terug in de Wieringermeer.
Manito weet met zijn onnavolgbare snarenspel een hechte band met het publiek te smeden. Vanuit die interactie golft de zang van Mónica mee; warm, ritmisch, vol overtuiging en emotie, maar bovenal puur. Spaanstalige liederen, heerlijke ritmes. Aanvang 20.00 uur.

Op 14 april de jeugdfilm Louis en de aliens.

De 11-jarige Luis is vaak eenzaam. Hij heeft geen vrienden en zijn vader, ufoloog Arnold Sunday, heeft geen tijd voor hem. Hij is namelijk geobsedeerd door het bestaan van intelligent leven in de ruimte en brengt de hele nacht aan zijn telescoop en de hele dag slapend door. De schooldirecteur denkt dat Luis verwaarloosd wordt en naar een tehuis moet worden gestuurd. Maar dan crashen drie rare vreemdelingen op de stoep van Luis: Mog, Nag en Wabo zijn op zoek naar een massage. Aanvang 15.00 uur.

Dinsdag 16 april de jaarlijkse modeshow van Boetiek Mooi; plaatselijke mannequins tonen de collectie in een feestelijke show. Aanvang 19.30

In het paasweekend twee activiteiten. Op vrijdag 19 april de film Les Uns et les Autres. En  op zondagmiddag 21 april een bijzonder jong talent uit Groot Britannië, singer-songwriter Rachel Croft.

advertentie