Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Expositie –Er is weer een nieuwe tentoonstelling geopend. De landschappen en zeegezichten als onuitputtelijke inspiratie, maar dit keer uitgevoerd in wol door de Viltgroep Vilten op Wieringen

De zeven exposanten laten de schoonheid en verfijning van het gebruik van natuurlijke materialen zien en zijn op internationale vrouwendag aanwezig om uitleg te geven.

Film
Vrijdag 8 maart The Big Lebowski, een film uit 1998 onder regie van Joel en Ethan Coen.
Jeff Lebowski, alias “The Dude”, is een oude hippie met weinig verlangens: rondlummelen en regelmatig bowlen met zij vriend Walter. Zijn gezapige leventje wordt verstoord wanneer een stel gangsters zijn huis binnenvallen, hem in elkaar slaan en zijn vloerkleed “bezoedelen”. Aanvang 20.00 uur.
Op 16 maart voor een keer film op zaterdag en wel de drie uur durende klassieker uit 1965 Dokter Zhivago. Aanvang 20.00 uur.

Vrouwendag
Ook dit jaar weer internationale vrouwendag in de Cultuurschuur. Dit keer in het thema duurzaamheid. Gezellig, informatief en vernieuwend. Volop activiteiten in de hal en de bovenverdieping. Vrijdag 8 maart, aanvang 17.00 uur, zie ook het bericht met het programma van de dag op deze website

Cello
Op 9 maart de cello in de hoofdrol tijdens het optreden van celliste Hanneke Rouw. Hanneke begon al jong cello te spelen en heeft les gehad van vermaarde cellisten. Ze speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw). Dit is mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Eigen Muziekinstrument. Aanvang om 20.00 uur.

16 maart overdag van 9.30 tot 13.00 uur grote schoonmaak-en opruimactie tijdens NL DOET. Iedereen die nieuwsgierig is kan komen om te helpen, te genieten van gezelligheid en de gezamenlijke lunch als afsluiting.

In de avond gaan we dansen en genieten van de Noeverse Bietbent, een onvervalst gezellig avondje uit. Vanaf 20.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

advertentie