Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF –Expositie Tiny Weijers exposeert in februari in de hal van de Cultuurschuur. De uit Breezand afkomstige schilderes is inmiddels een bekende in Hollands Kroon, waar zij op de meeste bekende expositie plekken wel eens heeft geëxposeerd. Deze keer laat ze haar zeegezichten en landschappen zien. Wie goed kijkt zal kunnen ontdekken waar Tiny heeft zitten schilderen. Zaterdagmiddag 23 februari zal ze aanwezig zijn om uitleg te geven tijdens de culturele netwerkmiddag.

Cultureel Hollands Kroon komt op 23 februari van 14.00 tot 17.00 uur bijeen tijdens een netwerkbijeenkomst. Diverse optredens, lezingen, stands en gesprekken over kunst en cultuur in Hollands Kroon.

Zondag 24 februari komt Gerard Alderliefste op uitnodiging van het Nut naar de cultuurschuur met een lezing over verslavingszorg, die hij ondersteund met eigen liedjes; een bijzondere presentatie. Aanvang is 14.30 uur

Film
Vrijdag 22 februari om 20.00 uur de film Dunkirk, over de evacuatie van de geallieerde troepen uit Duinkerken in 1940.
Op zondag 24 februari toont het jeugdfilmhuis de film Pluisje durf te vliegen, over een jong goudpleviertje dat niet kan vliegen en noodgedwongen moet overwinteren zonder familie in de kou …aanvang 15.00 uur
Zaterdag 2 maart Film Toen met de klassieker 1900 Novecento, een prachtig filmepos met maar liefst twee pauzes. Aanvang 14.00 uur.
Vrijdag 1 maart om 13.00 uur draagt de gemeente de sleutel over aan de Meerkoetelaars; de officiële start van het Carnaval in de voormalige raadszaal.

Voor de allerkleinsten
Op 3 maart theater voor de allerkleinsten. De voorstelling Dikkie Dik en de taart mag zich verheugen op grote belangstelling. De voorstelling om 11.00 uur is inmiddels uitverkocht, maar gelukkig is er een extra voorstelling gepland om 10.00 uur. Dus weer volop kaarten te verkrijgen via reserveringen@decultuurschuur.nl

Let op: aanmelden voor de cursus muziek op schoot , die start op woensdag 27 februari om 9.00 uur kan nog een week via de website van de cultuurschuur.

 

advertentie