Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Expositie – Tiny Weijers exposeert in februari in de hal van de Cultuurschuur. De uit Breezand afkomstige schilderes is inmiddels een bekende in Hollands Kroon, waar zij op de meeste bekende expositie plekken wel eens heeft geëxposeerd. Deze keer laat ze haar zeegezichten en landschappen zien. Wie goed kijkt zal kunnen ontdekken waar Tiny heeft zitten schilderen.

Theater
Op 16 februari is het podium voor onze eigen topartiest Arwin Kluft. In een zeer gevarieerd programma bezingt hij zijn muzikale loopbaan. Een interessant verhaal en een indrukwekkende stem en een aantal topmuzikanten zijn de ingrediënten voor dit concert. Aanvang 20.00 uur. Zeker zijn van een plaats in de zaal? Mail dan nog snel naar kaarten@arwinkluft.nl of bij de balie 0227820784.

Zondag 24 februari organiseert het NUT een lezing/optreden van Gerard Alderliefste. Zijn verhaal over het werken in de verslavingszorg lardeert hij met theater en muziek. De aanvang is 14.30 uur.

Jeugd
Het is weer bijna vakantie en dat betekend de inmiddels bekende jeugddagen in de Cultuurschuur op 20,21 en 22 februari. Direct na de vakantie start op 27 februari weer een cursus Muziek op schoot bij de muziekschool. Elke woensdag om 9.00 uur, acht weken op rij gezellig met je kind of kleinkind met muziek bezig zijn. Aanmelden kan via www.decultuurschuur.nl/muziekschool/inschrijven

Film
Op 22 februari de film Dunkirk in het filmhuis. De film vertelt het verhaal van de evacuatie van geallieerde troepen uit Duinkerken in 1940. Tijdens de Slag om Frankrijk werden Belgische, Britse en Franse soldaten door het Duitse leger vastgehouden op het strand en in de haven.Aanvang 20.00 uur.

Op zaterdag 23 februari van 14.00 tot 17.00 uur is er een culturele netwerkmiddag met verschillende optredens, lezingen, stands, films, discussie en meer voor iedereen die iets met kunst en cultuur doet. Loop vrij binnen.

 

advertentie