Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Expositie: De afdeling Noord-Holland Noord van de Fotobond organiseert één keer per jaar de Afdelingsfotowedstrijd.’Deze keer met als thema “Mijn Held” ;Bij ons de winnaars.

Dirk van Grootheest is ruim 25 jaar bezig met modelbouw.Als modelvlieger begonnen en nu maakt hij op zijn zolder werkboten op schaal. Sleep, stoom, kortom werkschepen. Marc Bisschoff Tullekken exposeert voor het Historisch Genootschap.Hij heeft een collectie bromfietsen waarvan hij er een paar laat  zien zoals ze tussen 1950 en 1975 werden verkocht.

Film
Op 11 januari vertonen we The death of Stalin, een film uit 2018 van Armando Ianucci. Nadat Josef Stalin op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd. Pas twee dagen later wordt hij dood verklaard. In het machtsvacuüm dat ontstaat, probeert iedereen vooral zijn eigen hachje te redden. Het gekonkel en de machtsspelletjes in het Kremlin draaien op volle toeren. Een hilarische strijd om de macht is begonnen. Aanvang 20.00 uur.

Muziek, twee bijzondere vrouwenstemmen op rij.
Op zondagmiddag 13 januari om 15.00 uur betreedt het Simone Honijk Kwintet het podium in de theaterzaal. Voor de liefhebbers van Jazz een fantastische start van 2019; “JAZZ is voor mij  DE muziekstijl die vooral de eigen inbreng  en toon centraal stelt  in het musiceren. JAZZ betekent voor mij een Lifetime Commitment!” aldus Simone.
Reserveren kan via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch bij Roelie Schiere: 0227 581781
Op zondag 20 januari staan Marlous Lazal en de mannen van de tango op het podium van de Cultuurschuur met het theaterconcert Heimwee. Marlous, die wel de Nederlandse Marlène Ditrich genoemd wordt, zingt vol overgave over liefde en verlangen. Aanvang 16.00 uur. Reserveren kan via reservering@decultuurschuur.nl of bij de balie 0227-827084.

 

advertentie