Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – In februari exposeert Het Mozaïekgilde. Dit landelijk kunstcollectief toont mozaïek als autonome kunstuiting in al zijn diversiteit onder het motto Meerpenen en Meer Mozaïek.
Voor de jeugd zijn er volop activiteiten de komende periode.

Op 18 februari is er kinderfilmhuis. Ze draaien de film De kleine prins; een sprookje over volwassen worden in een wereld waar alles mogelijk is. De film is geschikt voor alle leeftijden en begint om 15.00 uur.

In de voorjaarsvakantie kunnen de kinderen van 8 tot 12 weer drie dagen op avontuur in de Cultuurschuur; creatieve workshops, dans, muziek, film, speurtocht en gezellig samen zijn. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Op 7 maart start er weer een nieuwe cursus bij de muziekschool in de cultuurschuur: muziek op schoot; een leuke cursus voor ouders en hun peuters.

Verder worden de voorbereidingen getroffen voor een Vlogproject voor de jongeren van 12 tot 15 in maart en april.

Zondagmiddag 18 februari ook een klassiek concert in de theaterzaal. De Culturele Raad heeft Mark Zandstra op viool en Haik Seth Paul op de piano uitgenodigd om voor ons op te treden. Deze doorgewinterde muzikanten weten tot de laatste noot te boeien. Reserveren kan bij info@cultureleraad-wieringermeer.nl

Voorts op vrijdag 23 februari Brel.nl in de theaterzaal, Cor Dol bezingt Brel op geheel eigen wijze. Aanvang 20.00 uur. Reserveren bij iinfo@wiewatwaarop49.nl.

Op diezelfde avond in het filmhuis de fantasiefilm Fantastic animals and where to find them; voor wie van fantasie houdt een niet te missen film, aanvang 20.00 uur.

Op 24 en 25 februari staat Succes met Op hoop van zegen, na uitverkochte zalen op Wieringen, ook in de Wieringermeer op de planken. Aanvang respectievelijk om 20.00 en 14.00 uur.

 

advertentie