Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Expositie: De afdeling Noord-Holland Noord van de Fotobond organiseert één keer per jaar de Afdelingsfotowedstrijd.’Deze keer met als thema “Mijn Held” ;Bij ons de winnaars.

Dirk van Grootheest is ruim 25 jaar bezig met modelbouw.Als modelvlieger begonnen en nu maakt hij op zijn zolder werkboten op schaal. Sleep, stoom, kortom werkschepen. Marc Bisschoff Tullekken exposeert voor het Historisch Genootschap.Hij heeft een collectie bromfietsen waarvan hij er een paar laat  zien zoals ze tussen 1950 en 1975 werden verkocht.

Oudjaar
Op de valreep van 2018 hebben we op 30 december om 16.00 uur een onvervalste oudejaarsconference van Arie Vuyk. Hij trok zich terug in de Oostvaardersplassen en schreef samen met zijn zorgrobot de oudejaarsconference ‘Vlak voor de finish’. Want dat is de plek waar je ideeën krijgt of blunders begaat en overgaat naar iets nieuws. Arie fileert de tijdgeest, en samen met typetjes, liedjes en heel veel grappen gaat hij in een recordtempo de finish over. Uiteraard praten we gezellig na. Reserveren kan via reserveringen@decultuurschuur.nl

Nieuwjaar
Op 2 januari om 16.00 uur toosten we op het nieuwe jaar. Het eerste moment in 2019 om te proeven van de gastvrijheid en de gezelligheid van de Cultuurschuur. Kom gerust even mee proosten. In de eerste week van het nieuwe jaar kunt u zich ook verheugen op het Cultuurschuurmagazine.

Budgetcursus
Op 10 januari start de gemeente in de Cultuurschuur een budgetcursus. Om in 2019 goed in te gaan met de financiën een uitgelezen kans. De cursus is 5 donderdagavonden van 19.00 tot 21.30 uur.Aanmelden kan via www.deacademievoorjou.nl/aanbod “beter uitkomen met je inkomen”met de code BUW10119 of gewoon bellen met 088 3215000

En natuurlijk een warme nieuwjaarswens voor iedereen!

 

advertentie