Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Vanaf 2 december zijn meer dan honderd engelen te bewonderen in een expositie. De feestelijke opening is op 2 december om 14.00 uur, waarvoor iedereen van harte uitgenodigd is.

Film
Zaterdagmiddag 1 december weer tijd voor Film Toen met dit keer ‘De Avondmaalgasten’ van Ingmar Bergman (Zweden, 1983). In een dorpje op het Zweedse platteland belandt een dominee in een diepe geloofscrisis. Hij komt in verzet tegen de dogma’s en de zekerheden die hij zijn leven lang verkondigd heeft.Aanvang 14.00 uur.
En op vrijdag 7 december Mama Mia; Ontsnap aan de december donkerte met deze absolute feelgood film. Deze film is in 2008 uitgebracht onder regie Phyllida Lloyd, de hoofdrollen zijn o.a. voor Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Flirt.Aanvang 20.00 uur

Muziek,theater, dans
Nadat de schoolkinderen op 30 november overdag te gast zijn bij “Matrose duikt in de Zuiderzeewet” is er ’s avonds het optreden van een topduo. Aisling Urwin en André van der Hoff ontmoetten elkaar vier jaar geleden tijdens een jam sessie in Ierland en er was gelijk een klik. De Ierse Aisling en de Noordhollandse André: een samenspel die een intense beleving veroorzaakt. Aanvang 20:00 uur. Reserveren kan via: info@wiewatwaarop49.nl, 06 54 66 70 49.

Zaterdag 8 december een heerlijk avondje linedansen op de feestavond van de Rodeo Country Dancers. De muziek wordt verzorgt DJ Piet. Aanvang 20.00 uur.

Zondag 9 december begint om 11.30 uur met een concert van de malletband van Creona, dit keer in samenwerking met een koor.
Daarna om 14.30 uur organiseert het Nut een lezing met Oost Europa deskundige Martijn Verveer over Polen.Het zal een lezing zijn waarin veel facetten van Polen aan de orde komen. Interessant voor degene die overwegen de reis naar Polen te gaan maken maar zeker ook voor alle andere leden omdat deze lezing niet-specifiek ingaat op deze reis  maar over Polen in het algemeen.

 

advertentie