Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Vanaf 28 oktober zijn de schilderijen van Sonja Hopmans te zien. Geboren in de Wieringermeer keert zij terug als kunstenaar met de tentoonstelling Uit de klei. “ Hoe bijzonder is het om met mijn verhaal gevat in beeld, terug te keren naar mijn wortels: de Wieringermeerpolder”.

Jeugd.
Op 27 oktober om 14.00 uur pompoenen uithollen bij dorpsvereniging de Ruimte en op 28 oktober om 15.00 draait de bekende film Dikkertje Dap in het filmhuis. Een week later op 3 november om 11.00 uur speelt het theaterstuk voor peuters Nijntje op de fiets. Ook voor deze doelgroep start er op 31 oktober om 9.00 uur weer een cursus Muziek op Schoot; samen met je kind kennismaken met muziek in 8 lessen.

Theater
Op 27 oktober komt Margriet Eshuijs naar de Cultuurschuur; om 20.00 uur presenteert ze haar theaterconcert Yourney over de reis die ze samen met haar hond Lola heeft gemaakt. Aanvang 20.00 uur, kaarten via secretaris@decultuurschuur.nl of aan de balie.
Op 2 november presenteert het Meertheater het toneelstuk Het Diner, naar de bestseller van Herman Koch. Over het etentje van twee stellen waarvan blijkt dat hun kinderen iets vreselijks op hun geweten hebben. Aanvang 20.00 uur, kaarten via secretaris@decultuurschuur.nl of aan de balie.

Film
Vrijdag 26 oktober draait de documentaire Life Animated; het verhaal over de autistische Owen die stopt met praten en in een afgesloten wereld lijkt te leven. Via het kijken van tekenfilms ontwikkelt hij zelf weer een weg terug in de wereld om hem heen. Aanvang 20.00 uur.
En op 28 oktober om 15.00 dus Dikkertje Dap voor de jeugd.

Rommelmarkt
Zondag 4 november van 11.00 tot 15.00 uur houdt Thalia haar jaarlijkse rommelmarkt in de hal van de Cultuurschuur. Kom snuffelen en steun de clubkas!

advertentie