Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Deze periode in de Cultuurschuur: Naast de beelden van Jan Grooteman is er aan de wanden een prachtige fototentoonstelling gerealiseerd. Tona van der Veldt toont haar kijk op de natuur en haar zus Gerda Venema, die portretfotografie en coaching combineert, laat uiteraard portretten zien. De hele maand oktober kan men ervan genieten.

De yogazaal van de  Cultuurschuur heeft een nieuwe yogadocent. Bij Yoga Mariska kan men zich heerlijk een uur ontspannen op maandag en vrijdag om 10.00 en 12.30, op woensdag om 10.00 en 19.00 uur. Kom gerust eens langs om gratis een keer te proberen.

12 oktober draait de film “The farewell party”in het filmhuis. Een Israelische film uit 2015 over een groep bejaarden in een tehuis die een doe-het-zelf euthanasiemachine bouwen om een terminaal zieke vriend te helpen. Echter komen er steeds meer mensen dit te horen…Aanvang 20.00 uur

Bij dorpsvereniging de Ruimte op 12 oktober alcoholvrije disco en op 19 oktober keezen, beide vanaf 19.30 uur.

Zaterdag 13 oktober verzamelen de veteranen van Hollands Kroon zich in de Cultuurschuur voor de jaarlijkse veteranendag.

De Culturele Raad heeft voor 13 oktober Dieter van Westen en zijn band weten te contracteren. Deze landelijke bekende folkzanger met band trekt volle zalen op de Nederlandse podia (waaronder Paradiso) met hun  mix van Americana, Indiefolk en World met pakkende authentieke liedjes. Aanvang 20.00 uur. Reserveren kan via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch 0227 581781 en bij de balie van de Cultuurschuur.

Op 20 oktober komt cabarettière Funda Müjde voor de derde keer naar de Cultuurschuur. Dit maal met de try-out van haar nieuwste programma “Funda stelt zich aan”. Funda is vrouw. Vrouwen stellen zich aan. Funda is migrantenkind. Die stellen zich aan. Funda is moslim in een rolstoel? Nou die stellen zich al helemaal aan! Omdat het een try-out is wil Funda natuurlijk graag haar publiek na afloop spreken! De gelegenheid voor een meet en greet met deze bijzondere artieste. Aanvang is 20.00 uur en reserveren kan bij secretaris@decultuurschuur of aan de balie.

foto: Funda Müjde (foto aangeleverd)

 

advertentie