Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Vanaf nu zijn er de prachtige beelden van Jan Grooteman in de hal van de Cultuurschuur; de gelegenheid om kennis te maken met één van de bekendste kunstenaars van de Wieringermeer.
Op 28 september organiseren de Lions een informatieavond over duurzaam wonen. Verschillende sprekers komen aan het woord en er zij enkel informatiestands op de omloop bij de theaterzaal. De inloop is om 19.30 uur en de aanvang is om 20.00 uur.

Ook op 28 september alweer de tweede film van dit seizoen: The Color Purple, het aangrijpende verhaal van Celia, prachtig vertolkt door Whoopi Goldberg. Steven Spielberg schildert in deze film groothartig en met gevoel het beeld van zwart Amerika. Aanvang 20.00 uur.

De Culturele Raad opent haar programma op zaterdag 29 september met een optreden van popkoor Join’s Meeting. Niet alleen een feest om naar te luisteren, maar zeker ook om naar te kijken. Dit inmiddels 43 jaar oude koor weet het publiek zeker ook te verrassen met het showelement. Aanvang is 20.00 uur. Reserveren kan bij info@cultureleraadwieringermeer.nll.

Maandag 1 oktober start er een nieuwe cursus Muzikale Basisvorming voor kinderen van groep 3,4 en 5 van de basisschool. Er is nog plaats voor enkele deelnemers. De cursus is 10 keer en kost slechts €45. De cursus wordt gegeven door de ervaren en enthousiaste Djoeke Wisman en duurt van 15.45 tot 16.30 uur. Opgeven kan via www.decultuurschuur.nl /muziekschool/inschrijven.

Zaterdag 6 oktober de eerste keer Film Toen. Het hele jaar in het teken van verzet en deze keer gaat het over verzetsheldin Hannie Schaft. Voor de pauze een documentaire uit 1980 waarin het maatje van Hannie Schaft terugblikt op het verzet en na de pauze de speelfilm “Het meisje met het rode haar”. De aanvang is 14.00 uur.

 

advertentie