Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Het programma in de Cultuurschuur de komende periode.

Expositie
De laatste week van de meitentoonstelling, wie het nog wil zien moet snel komen.  Aan de muren de 30 beste foto’s van de jaarlijkse fotowedstrijd van de fotobond Noord Holland Noord met als thema “Onbalans”.Er zitten weer 5 foto’s bij van leden van fotoclub Het Derde Oog. In de ruimte staan de gelaste stalen beeldjes en van Martin Langerak uit de Wieringermeer.

 Vrijdag 25 mei in het filmhuis de presentatie van het jongerenproject VLOG4Us. Onder de enthousiaste leiding van Marco Emmerig zijn 10 jongeren van rond de 13 jaar 5 weken bezig geweest om vlogs te maken. Wat maakt een vlog interessant om naar te kijken? En hoe bedenk en maak je effecten in je fimpje? Hoe kun je “mislukkingen”ombuigen naar een goede grap? Wie nieuwsgierig is naar de antwoorden is van harte welkom om het resultaat te bekijken. De zaal is open om 19.00 uur en we beginnen om 19.30 uur. De toegang is gratis.

In het weekend van 2 en 3 juni is de theaterzaal omgetoverd tot rommelmarkt. Dan is het een heel weekend struinen tussen de spullen; je vondsten kopen en blij naar huis gaan, omdat de opbrengt geheel ten goede komt aan de Stichting AED Wieringermeer.

Dit is de periode om je eens te orienteren op een nieuwe bezigheid of hobby. Zo kunt u woensdagavond 30 mei vrijblijvend binnenlopen bij de ruimte om te luisteren naar en/of mee te doen met zangkoor “Burengerucht”; ze zingen alleen voor de gezelligheid eens in de twee weken. En boven in de theaterzaal zijn de Rodeo Linedancers lekker aan het dansen, loop gerust binnen.

En alvast voor in de agenda: van 23 juni t/m 1 juli een reizende tentoonstelling over leven en werk van Ir. Cornelis Lely.

 

advertentie