Programma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – In de maand april is er een expositie van scholen in de Cultuurschuur en dit jaar is het Creiler Woud uit Kreileroord aan de beurt. In samenwerking met enkele leden van kunstkring Meerkunst is er hard gewerkt om een mooie tentoonstelling te kunnen neerzetten. Mondriaan, Picasso en Kandinsky zijn inspiratie geweest voor het werk dat getoond wordt. De komende week is de laatste week dat deze tentoonstelling te zien is.

20 april presenteert het Filmhuis Black Swan, Nina (Natalie Portman) is een ingetogen maar schitterende danseres die streeft naar perfectie. Ze sleept de hoofdrol van het ”Zwanenmeer” in de wacht, onder begeleiding van de mysterieuze Thomas (Vincent Cassel). Tegenover haar rivale Lily (Mila Kunis) probeert Nina het beste uit zichzelf te halen om de dualiteit van haar personage uit te beelden. De huiveringwekkende dans is een aanzet tot perfectionering en zelfs afgrijzen. Aanvang 20.00 uur.

Ook op 20 april in de theaterzaal een optreden van Claes van der Ster, ook wel bekend als de zingende postbode. Samen met Tilly Frank, Will Claase en Pam M Jones brengt hij allerlei klassiekers van toen en nu. Een avond voor de countryliefhebber en volop gelenheid om te dansen. Voor linedancers een heerlijk avondje los; voor luisteraars kijken en genieten. Aanvang 20.00 uur.

21 april verzorgt Creona de afsluiting van ons theaterseizoen. Onder het thema Holland presenteert zowel het fanfareorkest als de malletband zich aan het publiek. Deze laatste zal indrukwekkende klanken vanuit de hal laten klinken. Tevens zal het publiek in de zaal op een heuse tribune kunnen plaatsnemen. De Dijkgatshoeve zal die avond act de presence geven met Hollandse producten. Aanvang 20.00 uur.

 Op 29 april wordt ook het filmhuisseizeon afgesloten met een gezellige familiefilm; welke is nog een verrassing…..volg ons op de website en facebook! Aanvang is 15.00 uur.

 

advertentie