Profcontract voor Marit Raaijmakers

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

HIPPOLYTUSHOEF – De talentvolle 18-jarige Marit Raaijmakers uit Hippolytushoef ziet haar droom uitkomen. Zij heeft na vele jaren hard werken een profcontract in de wacht weten te slepen bij Parkhotel Valkenburg Cycling Team.

Jos van de Mortel van Metroprop heeft onder de naam Parkhotel Valkenburg, het Valkenburgse 4 sterren hotel, de sponsoring van het vrouwenteam verlengd. De heer van de Mortel heeft een steevast geloof in de doelstelling van het team om wielertalent te ontwikkelen. Er was dan ook geen moment twijfel bij hem om het team, ook nu het zelfstandig verder is gegaan, te blijven steunen.

Inmiddels is de naam ‘Parkhotel Valkenburg’ een begrip geworden in het vrouwen peloton. Jos van de Mortel heeft de naam van het hotel al inmiddels 7 jaar aan het team van Raymond Rol verbonden.

Vanuit de enorme drive en passie van Raymond Rol om dames wielertalent een kans te bieden zich te ontwikkelen als renster, komt volgend seizoen de nieuwe stichting ‘Wielertalent in ontwikkeling’ met de dames UCI ploeg; Parkhotel Valkenburg Cycling Team.

Op dit moment hebben zij 10 rensters onder contract en er zijn nog onderhandelingen gaande met twee rensters. Het team zal bestaan uit enkele rensters waarmee Raymond Rol in het verleden al mee heeft gewerkt, maar zal ook bestaan uit nieuwe en jonge talentvolle dames.

Een fris, jong team met veel motivatie om alles uit zichzelf te halen gaat zich melden in het damespeloton.

De volgende tien rensters maken sowieso deel uit van het Parkhotel Valkenburg Cyclingteam 2018;

Marit Raaijmakers, Lorena Wiebes, Chanella Stougje, Natalie van Gogh, Esther van Veen, Nina Buysman, Amy Roberts, Anne de Ruiter, Nancy van der Burg en Anna Solovey.

Foto: Sean Rowe

advertentie